top of page

SOUSCHEF

Wij zoeken een enthousiaste chefkok die van aanpakken weet. Die op de hoogte is van de laatste HACCP-regels en beseft hoe belangrijk kwaliteit en voedselveiligheid is. Een teamplayer met een scherp oog voor kostenbeheersing.

Onze ideale kandidaat heeft een relevante Koksopleiding afgerond. Bovendien heb je al minimaal 3 jaar ervaring opgedaan in een drukke commerciële keuken. Je werkt zelfstandig en bent in staat om onder druk te werken. Je vindt het leuk om originele themagerechten te creëren en kunt uit de voeten met goed gecalculeerde menu’s voor bijvoorbeeld evenementen.


Je leeftijd ligt tussen 21 en 50 jaar. Je bent representatief en beheerst de Engelse taal goed (Spaans en/of Papiaments is een pre). Je hebt geen 9-tot-5 mentaliteit en bent bereidt in wisselende diensten te werken. Ben jij de culinaire en organisatorische topper die wij zoeken?


Wat bieden wij jou?

  • Een uitmuntende kans om op Aruba je passie te volgen

  • Een snelgroeiende, professionele en succesvolle organisatie

  • Een enthousiast keukenteam binnen een ambitieus bedrijf met in totaal ruim 350 collega’s die samenwerken om doelstellingen te behalen

  • Carrièremogelijkheden

  • Zeer interessante personeelskortingen bij onze bars en restaurants

  • Salarisschaal is marktconform!

  • Kortom: wij bieden je de perfecte volgende stap in je carrière!

Solliciteer nu. Stuur je motivatiebrief tesamen met je CV naar lieke@arubawineanddine.com
bottom of page