top of page

RESTAURANT SUPERVISOR

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Restaurant Supervisor die weet van aanpakken en beschikt over goede organisatorische, leidinggevende en communicatieve vaardigheden.

Aruba Wine and Dine biedt goede toekomstmogelijkheden. Doorgroeimogelijkheden zijn er altijd, zowel binnen het restaurant waar je werkt als bij een van de andere restaurants. Het restaurant waar je werkt is gevestigd op een A1-locatie, is al jaren succesvol en wordt ondersteund door professionele administratie- en marketingteams.

Ben jij ons horecatalent?

Onze ideale kandidaat heeft minimaal een relevante horecaopleiding afgerond. Daarnaast heb je al minimaal 3 jaar ervaring opgedaan in een succesvol restaurant in een leidinggevende functie. Je werkt zelfstandig en bent in staat om onder druk te werken. Je komt graag met originele aanbiedingen, om de gastervaring nog beter te maken en je kan de bijbehorende administratieve taken uit handen nemen.

Uw leeftijd ligt tussen de 21 en 50 jaar. Je bent representatief en hebt een goede beheersing van de Engelse taal (Spaans en/of Papiamento is een pré). Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en bent bereid om in wisselende diensten te werken. Ben jij het horecatalent dat we zoeken?


What do we offer?


  • Een uitgelezen kans om je passie te volgen op Aruba

  • Een snelgroeiende, professionele en succesvolle organisatie

  • Een enthousiast team binnen een ambitieus bedrijf met in totaal meer dan 300 collega's die samenwerken om doelen te bereiken

  • Carrièremogelijkheden

  • Zeer interessante personeelskortingen in onze bars en restaurants

  • De salarisschaal is marktconform, aangevuld met fooien, bonussen en aanvullende secundaire voorwaarden!

Kortom: wij bieden jou de perfecte volgende stap in je carrière!

Solliciteer nu! Stuur je motivatie met CV naar hr@arubawineanddine.com
bottom of page