top of page

RESTAURANT MANAGER

Wij zoeken een enthousiaste Restaurant Manager die van aanpakken weet en goede organisatorische, leidinggevende en communicatieve skills heeft.

Aruba Wine and Dine biedt goede toekomstmogelijkheden. Zo zijn er altijd doorgroeimogelijkheden, zowel binnen het restaurant waar je werkt, alsmede bij een van de andere restaurants. Het restaurant waar je verantwoordelijk voor bent, is gevestigd op een A1 locatie, is al jaren succesvol en wordt ondersteund door professionele administratie en marketing teams.

Ben jij ons talent?

Onze ideale kandidaat heeft minimaal een relevante MBO horecaopleiding afgerond. Bovendien heb je al minimaal 5 jaar ervaring opgedaan in een succesvol restaurant in een leidinggevende functie. Je werkt zelfstandig en bent in staat om onder druk te werken. Je vindt het leuk om originele aanbiedingen te bedenken, om de ‘guest experience’ nog beter te maken en kunt uit de voeten met bijbehorende administratieve taken. Je leeftijd ligt tussen 25 en 50 jaar. Je bent representatief en beheerst de Engelse taal goed (Spaans en/of Papiaments is een pre). Je hebt geen 9-tot-5 mentaliteit en bent bereidt in wisselende diensten te werken. Ben jij de gastvriendelijke horeca topper die wij zoeken?


Wat bieden wij jou?


  • Een uitmuntende kans om op Aruba je passie te volgen

  • Een snelgroeiende, professionele en succesvolle organisatie

  • Een enthousiast team binnen een ambitieus bedrijf met in totaal ruim 300 collega’s die samenwerken om doelstellingen te behalen

  • Carrièremogelijkheden

  • Zeer interessante personeelskortingen bij onze bars en restaurants

  • Salarisschaal is marktconform aangevuld met tips, bonussen en aanvullende secondaire voorwaarden!

Kortom: wij bieden je de perfecte volgende stap in je carrière!


Solliciteer nu! Stuur je motivatiebrief tesamen met je CV naar lieke@arubawineanddine.com
bottom of page