Voor onze centrale keuken zijn wij op zoek naar een nieuwe beheerder. Je dagelijkse taken zullen bestaan uit het ontvangen van bestellingen en het distribueren ervan naar alle restaurants binnen onze groep. Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de voorraad, het zoeken naar de beste prijzen en het zoeken naar nieuwe producten.
De keuken bestaat uit een bakkerij, vleesafdeling, visafdeling en kipafdeling, waar we met 10 tot 15 mensen werken. Als manager ben je verantwoordelijk voor het controleren van deze medewerkers en zorg je ervoor dat alle secties schoon, georganiseerd en goed onderhouden zijn.
We zijn op zoek naar een hands-on manager, die flexibel is, kan multitasken en onder druk kan presteren.
Door het dagelijkse contact met koks en leveranciers dien je vloeiend Engels te kunnen lezen, schrijven en spreken.
Wat wij bieden:
• Marktcomfort salaris
• Personeelskorting bij al onze restaurants en bars
• Aanvullende zorgverzekering
Geïnteresseerd? Email Lieke Wijga vandaag nog; lieke@arubawineanddine.com
