top of page

Financieel Assistent

Vacature: Financieel Assistent bij Indulge Catering & Centrale Keuken


Ben jij gepassioneerd door cijfers en heb je ervaring met Excel en Quickbooks? Indulge Catering & Centrale Keuken is momenteel op zoek naar een Financieel Assistent om ons team te versterken. Deze functie is ongeveer 30 uur per week en vereist iemand die financiële processen binnen de Centrale Keuken kan analyseren en het overzicht kan bewaren van inkomende en uitgaande transacties.Vereisten:


  • Sterke affiniteit met het werken met cijfers.

  • Goede vaardigheid in Excel en Quickbooks.

  • Vermogen om financiële processen te analyseren en het overzicht van transacties te behouden.

  • Minimaal opleidingsniveau: EPB (Vergelijkbaar met Voortgezet Onderwijs).

  • Beschikbaarheid om op zondagochtend te werken.

  • Als Financieel Assistent zullen je verantwoordelijkheden bestaan uit het beheren van financiële gegevens, ondersteuning bieden bij budgettering en zorgen voor nauwkeurige registratie. Je zult nauw samenwerken met ons financiële team om financiële analyses en rapportages te ondersteunen.


Bij Indulge Catering & Centrale Keuken hechten we waarde aan teamwork, oog voor detail en een proactieve instelling. Als jij een gemotiveerd persoon bent die graag met cijfers werkt en oog heeft voor financiële processen, horen we graag van je.


Stuur alsjeblieft je cv en een korte motivatiebrief waarin je relevante ervaring en beschikbaarheid worden benadrukt naar lieke@arubawineanddine.com, inclusief je mogelijkheid om op zondagochtend te werken. We kijken uit naar je sollicitatie en zullen deze met enthousiasme in overweging nemen!

bottom of page